söndag

sondersaknad

ack ack ack
jag laste precis ett mycket fint mejl fran elin och ja jag har saknat mina vanner innan men nu blev det helt plotsligt tio ganer varre. dessutom har elin och rebecka traffat linn.
utan mig.
AAAAAAAAAAH
jaja. jag aker hem snart. inatt ar sista natten i detta kaoshus och jag ska forsoka smygfota lite grann sa att jag kan minnas mysigheten i detta hus. sen ska jag och johanna sova tva natter i anettes hus. anette ar johannas kompis men hon ar i sverige nu och eftersom johannas pojkvans pappa sover i johannas lagenhet sa far inte jag plats. cooomplicated.
min engelska har inte blivit nagot battre. mojligtvis jag har fatt lite battre uttal och jag har lart mig nagra fler ord. dock ar det mest ord som tray, cutleries (daremot har ingen lart mig att stava det.. XD) och lid. men trots ensamheten och paniken i borjan och kompislaaaaangtan just nu sa har detta varit en upplevelse. jag kanner mig duktig som har overlevt. haha..
och det borjar kannas lite sorgligt nu. jag har sagt hejda till cafeet aven om jag nog ska tillbaka dit och ata frukost pa tisdag... XD och bla
jag vet inte vad jag skriver om...
idag har varit en vindig dag och mig mage har varit elak och gjort ont. jag har gatt pa puben i dag. dock bara for att ata lunch... jag har varit uppe pa nagot utkiksberg dar jag nastan blaste bort.
i morgon ska jag packa klart det sista, ga pa bio och ata fish and chips pa brighton pier.
jag kommer hem pa oooooonsdag och jag tycker det ar helt okej om ni har ett overraskningsparty for mig.. eh XD
pussar pa er
jattemanga!

onsdag

tralala ouppdateringen ar slaende

heeeeeeej!
kanske ar det det faktum att jag borjar trivas har som gor att jag inte uppdaterar sa bra langre. eller sa kanske det ar uppdaterat, det ar bara det att jag har tappat tidsuppfattningen. i vilket fall sa borjar jag verkligen gilla brighton nu. aven om jag inte alls har gjort sa mycket idag. jag har varit ledig och som vanligt akte jag in till brighton. jag vandrade omkring i north laines och hade total bestulsangest over vart jag skulle ata. tillslut hamnade jag i nagot stort varuhus dar jag kopte mig maaat och gick ner till stranden. sjalvklart angrade jag mig att jag inte gick och satte mig pa nagot mysigt kafe i laines.. men men...
igar var en braaaaa dag det med! jobbet var straaalande, efetrsom vadret var raka motsatsen. jag fick kaffetrana och sta lite i kassan. skoj! sen pa kvallen traffade jag fyra svenskar som johanna kande litegrann (en av dom, som jobbat pa kafet forut...) och vi gick och at pa en mysig halvful billig och trevlig liten japanresturang. nu har dom dessvarre akt till london, men de var trrreevliga.
ikvall ska jag till johanna och ata middag och bla bla bla. jag ar inte deprimerad sa jag har inget klagokludder att skriva ner.
och linn ska ha storsta tacket for brevet!
puss pa er alla!!! <3

lördag

burgerkingluft plus tunnelbaneluft plus ingen luft alls

ojojoj. min hjarna har de senaste dagarna borjat lika deg mer och mer. forst var det london. LONDON. jag overlevde london!!!! med framlingen! (den sota framlingen, hehehehe) fast det var faktiskt knappt. en liten kort historia om min dag i london.
det var morgon och loui forsov sig saklart sa vi kom ivag en timme senare an planerat och tiden var verkligen det enda vi hade planerat. sa vi mottes vid hove station och vi akte tag till london victoria. gick till buckingham palace och glodde pa de saaa glada vakterna och vi gick till nagon park, och vi gick dit, hit, upp, ner, fram, tillbaka... OVERALLT. i alla fall kandes det sa. och sen sa gick vi lite till och motte louis morbror och bla bla bla.
ah! jag kanner att min londonhistoria inte far nagon rattvisa alls! men den borjade inte sa overdrivet bra. vi fattade mest inte alls vart vi var och vi bada var trooootta. men vi akte till camden town och jag fick kopa tunnelbanebiljetter av en laskig gubbe med robotrost. och tunnelbanorna. TUNNELBANORNA. det var rena rama mardrommen. london var redan syrefattigt men med massa svettiga andandes manniskor runtomkring sig i en tunnelbanevagn utan luftkonditionering blev det nastan kriiiis. camden town var inget for mig direkt.. men seeen. sen kommer det haftiga!
vi tog den forskrackliga tunnelbanan igen till kings cross station. pa kings cross station finns perrong 9 3/4. och bron som harry och hagrid star pa i forsta filmen!
efter den haftiga harry potter upplevelsen tog vi oss till oxford street och shoppade.
haha! jag kan inte beratta saker med inlevelse. efter oxford street akte vi hem. punkt slut.

annars sa var mitt jobb roligt igar. jag fick gora kaffetraning. skumma mjolk och skumma mjolk och skumma mjolk till typ 10 capputino. och jag har lyssnat pa barnsnack eftersom jag fikade med johanna och hennes tva gravida kompisar. dessutom var allt pa engelska och eupidralbedovningar och namndiskutioner pa engelska blev lite mycket for mig faktiskt.
idag ar det gay pride har i brighton. jag har varit med la liga enspanol och de pratade spanska spanska spanska spaaaaaaaaaanska. visst jag gillar spanska... men jag fattar inget och idag tog det nastan dod pa mig. jag ska kanske ut ikvall igen. jag vet faktiskt inte...
och jag har hemlangtan. en riktigt fet stor hemlangtan. inte sa att jag haller pa att do eller nagot meeen... this is enough brighton for me.
och linn ar i uppsala nu. LINN AR I UPPSALA. hur sjukt ar inte det egetligen? jag ar ett hav bort. prutt.

sorry for den totala roran men vad ska man gora nar man har en degig klump till hjarna?
jag sander er alla mina pussar! <3