fredag

te och cupcakes ja tack


(hahaha spana speciellt in från och med 2.53. fniss fniss <3)

håhå!
det snöar!
eller jag tror i alla fall att det gör det för tillfället... jag vet inte riktigt eftersom solen har försvunnit bakom horisonten och lämnat björklinge helt mörkt. men det snöar! snö är fint och i år har jag faktiskt tänkt lite på att åka lite slalom och att åtminstone klara av att åka lite gröna backar utan att ramla ner i en massa diken huller om buller.

det är halloween idag. jag ska vandra iväg till linnea lite senare och för tillfället sitter jag och klurar på vad jag kan klä ut mig till.
någon som har nåt fiffigt förslag?

jag ska nu leta reda på någon låt att spela för hej mitt gitarrspelande går åt pepparodlingar och ble jag står och trampar...

torsdag

jag är nästan tuff + POESI GOTT FOLK



hej jag har gått på teater och suttit bredvid sam kessel som för övrigt spelade huvudperson och ack ack ack SÅ BRA DET VAR. tack oh tack carl!! : D

jag har också gjort vector art och skrivit något som kanske kan kallas poesi. läs och skåda och kommentera! hjeeertan.

som om det
är det diffusa
abstrakta
luddiga och
oskarpa som
lockar mig och ger
mig pirr i magen som
får mig att tänka
tankar som skapar
inre uppror och jag
tar mig till kanten jag
leker med tanken jag
tror jag lyckas flirta jag
skrattar alldeles för mycket jag
ler helt okontrollerat jag
vilseleder mig själv
nåt så in i bängen jag
tar mig tillslut fram och
tillslut till det som jag
tänkt på ganska jättemycket ja jag
är framme nu

oron har växt till sig och
här ligger ångesten inte alls långt
borta jag
känner för att spy känner
för att spy upp mig själv jag
känner för att lämna denna instängda
hjärna ett tag ja tack jag
skulle inte alls ha nåt emot att
kunna slappna av nu men jag
är framme det
är inte så jag vill ha det nej jag
vill ha
något annat




onsdag

hej jag har en box med kent i



hihihihihihihihihihihihihihihihi.
jag och linnea vandrade omkring i staden uppsala idag och beklagade oss över att julen verkar ha lagt sig som ett dimmigt mörkt täcke över staden och att vi båda kände oss överdrivet stressade. hon köpte sig en fin fin fin klänning och jag köpte mig en box med 133 kentlåtar i och det är bonusmaterial och även om jag tyckte att skivorna var lite platta och att boxen lätt kunde ha varit dubbelt så stor så känns det fint. jag har alla låttexter och jag har lagt kaoset på hyllan för ett tag för jag ska sova över hos rebecka ikväll och jag ska få träffa louise wiho och en kladdkaka med vispgrädde kostar tio kronor på genomfarten. FIFFIGA GREJER.
i morgon ( och inte idag som jag skrev förut ) ska jag gå på teater med carl och tydligen så var jag redan uppbokad. :o men teater here I come anyway!
det var nämligen så att det plingade på dörren för kanske 30 minuter sedan och mammas kompis marie stormade in och skrämde mig lite halvt. i morgon ska hon bjuda oss på middag och tack för att man får veta så himla mycket hela tiden. det är såhär mina föräldrar fungerar tydligen. jag får reda på allting genom andra.

nu ska jag packa ner kuddar och påslakan och gosedjur för tralala jag ska sova i rebeckas hus.
kärlek på alla för jag tror att alla behöver det.
speciellt från mig.....

dessvärre





HÅHÅ
jag har inte skrivit på ett tag nu och min dator har ett smärre damp på mig för tillfället. det kan i och för sig vara för att jag vill öppna ett 4000 gånger 4000 pixlarsdokument i photoshop, att jag har DÅLIGT tålamod och därför öppnar webblärase hejvilt hit och dit hela tiden eller så.. jag vet inte.. den kanske också vill ha höstlov men icke!
DESSUTOM har jag och min syster införskaffat glasögon.
visserligen kanske det blir onödigt snart för det känns som att mina ögon ska ploppa ut av ilska och ja jag vet inte. orden rann just ut genom öronen och fan jag vet inte.
vet inte alls.




torsdag

häääppu

woho tjotralala blöblaFNISS
jag har ett självförtroende som äger för tillfället och jag borde sova jag borde motionera jag borde städa jag borde gå härifrån men men men vet ni vad jag har

KÖPT BILJETTER TILL BORLÄNGE nu och det innebär att jag kommer stå på borlänge central 14.08 på lördag och en linn som jag hört alldeles för lite ifrån på sistone kommer vara dääääär <3333
jag ska vara där till på TISDAg och vi ska hänga utanför håkan och jag vet inte. jag måste prata med männskan bara. det var längesen.
på onsdag tror jag att jag ska på teater. med carl! : D
höstlovet blir typ utan sömn men men men jag är glad i alla fall. för vet ni vad, JAG ÄR FREJA

(INTE feja, fredja eller frej! remember that nerds!)

tisdag

busstankar

jag vet inte vad jag håller på med. men det ser verkligen ut som att jag skriver mitt andra blogginlägg på denna blåa tisdag. det är verkligen ingen vanlighet eftersom jag verkligen satsar hårt på med det här att vara en dålig uppdaterare.
Trots att den här dagen har varit väldigt upp och ner och hit och dit och att jag åkt omkring mellan glad, fnissig, heldepp och sunkig denna dag så har den ändå innehållit mycket kramar. :)
(måste göra fulsmileysen här, om jag kunde ha ett sånt ansikte skulle jag ha det nu, men eftersom jag har en ständig nedåtmun är det lite neråt nu med. eh)
och jag skrev något jättekaosigt på bussen som bitvis blev bra faktiskt och som bitvis blev jättesmörigt tråkigt.

på sistonde har jag tänkt mycket på självförtroende. Vad är detta självförtroende som alla (och allra mest jag) pratar om hela tiden? är det något som man vet om att man har? vad har det för färg? och så vidare med massa andra dumma frågor... jag är så smart ikväll så jag kan inte komma på fler dumma frågor utan att det ska bli överdrivet jättedumt som typ:
är det en kaksmet?
kan man ha det i koppel?
så jag stannar här va...
men som sagt, jag har funderat en hel del på det på sistonde. vad jag vill komma till har jag ingen aning om men det skulle kännas skönt att ha ett självförtroende som man kunde lita på. Som alltid kunde finnas där och stå bakom en och... jag vet inte... bara vara. Mitt självförtroende som är jättefint när det väl står i blom har en viss tendens att fly. Springa iväg och gömma sig någonstans och visst jag hittar det igen men sedan springer det iväg igen. Bara för att jag satt och skrev typ.... åtta? (detta kan vara överdrift) sidor på bussen så ska jag skriva ner några av de raderna här, innan jag plockar fram min gitarr innan jag somnar.
här går:
hon går där med
håret lite på sned en
röd nyans på
kinderna för
stegen har hon
lagt lite extra
kraft på nu för
tid är inget som
anpassar sig den
är inte anpassningsbar man
måste anpassa sig
själv och att
komma för sent
finns helt enkelt inte

Hon har rättat till
hårstråna nu
slätat ut andetagen och
satt sig
tillrätta även
om det
känns

så fel

----

Detta är verkligen under en jättestor konstruktion med en massa utropstecken efter. nu ska jag ta och kila.
TUDELUDE

i skolan skolan skolan

och alla bara klagar på att hej jag är så trött ack jag har bara sovit två timmar jag somnade typ sent och mina ögon ramlar snart ihop eller av eller sjunker helt enkelt in i huvudet.

ja - alla är trötta

och jag somnade inte ens så himla överdrivet sent och det känns så överdrivet jättetråkigt att klaga på hur trött man är... men ja jo JÄTTEPIGG är inget som jag är idag. JÄTTEPIGG var det riktigt längesen jag var. JÄTTEPIGG är något som jag vill vara. nu tack.

jag har precis haft spanska och jag är inte så jätteledsen längre över mitt hemska schema. jag har hittat en människa som till och med slutar senare än mig.
KORS I TAKET!

jag är hackig.
eh, jag ska försöka tvinga fram något längre och mer konkret inlägg senare, när jag inte är såhär

trött.

söndag

hej jag luktar bonde

blah

folk verkar ha glömt bort mig och jag själv försöker faktiskt med det. jag vill ha tillbaka förra och speciellt förrförra veckans glädje för nu känner jag mig som en dryg trött lort.
engelska däremot.... jag tror inte att min englandsresa varit förjäves! (däremot skulle jag behöva lära mig svenska bättre... hur svavas det..? förgäves? jäves? djäves? VAAA? XD) min engelska är fatkiskt inte dålig. wiho wiho. fast ja jo visst såklart skulle den kunna bli bättre också.

folk borde bli mer kära i mig och jag borde definitivt tycka om mig själv mer. det går inget bra. i julklapp önskar jag mig självförtroende.. ett stadigt självförtroende som sitter som i berget fast i mig då och som inte går att rubba på hur mycket man än gör bort sig.

annars så tjohej jag är alldeles för trött egentligen och är suuuuuuugen på cupcakes, sugen på förändring och hej hej hej jag ska stå på gymnasiemässan och skrämma bort små barn från att börja på it-gymnasiet... haha, eller det är väl det jag ska försöka låta bli att göra.

varenda liten gosig fjärt som läser eller inte läser detta är tvugna att kommentera. annars blir mina ögon ledsna. och min själ.
nu vet jag inte vad jag ska ta mig till. sömn skulle inte skada oh nej.

torsdag

och de kammar sitt hår, än en gång

värstaste segdagen på länge! men jag har gjort lite saker som jag tror att jag inte gjort förut... haha, till exempel har jag...
- bäddat om tre sängar på en och samma dag
- kännt mig extremt omringad av gamlingar
- gått själv på något som man kanske kan kalla konsert
- funderat på att låta bli att äta (HAHA jag är en sån patetisk människa XD)
- sett hundratals kammar : O

det här tjatet om kammarna beror på att jag var på musikens hus idag. Jag spelade ju där för två veckor sen (och det är egentligen inte alls lika tufft som det låter, men ändå mycket roligare än vad det låter <3) style="font-weight: bold;">värsta gamlingmässan!! Det var massvis med massvis med gamlingar där som pratade med andra gamlingar och som bjöd på hårda kolor och som åt på hårda kolor och som gick i trappor och som gick lite överallt och som skrattade och hade sig. DESSUTOM KAMMADE DE HÅRET VÄLDIGT MYCKET. vissa av dem löpte amok med sina små kammar och kammade sitt hår hejvillt och speglade sig i glasrutor. jaja, man ska väl få ha kul när man är gammal också... men kul???
till och med när jag skulle gå på toaletten stog det två gamlingar där... En som kammade håret och en som målade läppstift på sina läppar.

trots denna underhållning har idag varit en trött dag!! jag höll på att somna massvis med gånger på masterclassen och på workshopen... och jag virrade omkring i miljontals år innan jag kunde hitta något att äta. när jag vandrade omkring där i regnblåsten och hade beslutsångest tyckte jag inte om mig själv så överdrivet mycket nej. jag har också råkat göra och säga en massa konstiga saker idag... UH...
men trots detta hände det en trevlig sak!!
en människa frågade "går du i trean eller?"
och när jag svarade "nej... jag går i ettan"
sa han "jaha... är du 92a eller har du gått om?"

fast samma människa sa "ofta" när jag sa att jag går på it-gymnasiet..
VADÅDÅ??????????????

woho jag tror denna brist på självkänsla/självförtroende eller blah vad det nu kallas har gjort mig lite koooockoo. men jag hoppas folk har respekt och förståelse för att detta inlägg är både överdrivet och lite oseriöst.
jag önskar er ALL KÄRLEK och lite avsked för jag har en viss kännsla av att jag kommer dö nästa torsdag. jag är dum. dum dum dum.

onsdag

arton och femtionio


och det är mörkt ute.


det kallas höst jag vet. och så illa är det inte. det hänger en full måne på min himmel och snart kommer en oändlig vinter som förhoppningsvis ska innehålla lite mer snö än Rommes plastsnö. och i år tänker jag åtminstone bli lite bättre på att åka slalom. XD
sen efter vintern kommer alltid våren och våren tycker jag ooooooooom.
fast om någon kom och planterade lite fjärilsfrön i min mage nu skulle det inte vara helt fel med en oändlig vinter framför sig.

håhå jag borde verkligen gå och städa mitt rum istället för att sitta här och skriva nonsens. det ska först flytta ut en massa damm och kläder därifrån, sedan ska det flytta in en extra säng, sen ska jag flytta ut och sen kommer de omtalade estländarna hähä.
& bilden är tagen i ladet ESTLAND. mwihihihi.

tisdag

ångest af prestation

woho bara för att jag behöver någonting att vara dålig på att uppdatera och för att bilddagboken är dumt och ännu svårare att uppdatera så ska jag börja blogga igen. vi får väl se i exakt hur många sekunder det kan tänka sig att hålla men

IDAG HAR VARIT FLUM!

flum är ett sånt ord som jag missbrukade sönder när jag gick i sjuan men jag har inte använt det de senaste två åren och därför är jag tillåten att beskriva denna dagen som flum. Jag har skuttat omkring och känt mig vacker och ful och fnissig och sådär och det är en fin mix.
och jag lyssnar på en coldplayintervju utan att riktigt lyssna, jag har gjort klart engelskan och på fredag flyttar det in två estländare i mitt rum.

(& fniss datorn har ett fiffigt rättstavningsprogram som vill ändra "coldplayintervju" till intervjuoffer. tjoflöjt så smart! )
nu ska jag föröska spela gitarr utan att på prestationsångest.
HEJDÅ STORTÅ