onsdag

grundskoleexamen

skriva långa blogginlägg är verkligen ingen syssla jag kan syssla med längre. och uppdaterat vad är det för ord?
i vilken fall har jag slutat skolan nu och hälften av klassen lyckades jag inte ens säga hejdå till. jag ville det ja även om stämmningen i vår klass mellan tjejer och killar inte har varit så överdrivet megabra nu de senaste dagarna på grund av att vi rymde från våran klassresa och fått våra handledare att kalla oss tjuvar. men men, det var det faktiskt värt.
jag grät tillochmed i går. jag som bara känt mig lättad över att få undvika att se alla alla alla (de flesta) invånarna i skolmiljön förvandlades till en tvivlande köttbit i jeansklänning igår och vaktmästaren var snäll. hon erbjöd mig torkatårarservett i kyrkan när jag fällde en stilla tår i kyrkan till tears in heaven. fast sen blev det mest värre eftersom jag sminkat mig med livsfarligt smink som förvandlade mina ögon till två svidande saker.
snart bär det av mot gymnasiet och jag är så ologisk att jag längtar samtidigt som jag vill ha ett oändligt sommarlov.

vi fick en klassbok också. en klassbok med folks minnen från första skoldagen, sjuan, åttan och nian. hälften var utpekande elaka minnen och jag hoppas inte att janne får läsa den där för han kommer inte bli glad.
boken var ful med en motor på framsidan men jag skrattgrät ändå av den igår.

måndag

sommarlovslängtan

jag lever i en dröm för tillfället. en dröm om ett långt oändligt vackert sommarlov. och om nästa helg. då händer det grejer.Linn kommer och vi ska till grönan och ÄH
jag orkar helt enkelt inte skriva blogg för tillfället. men jag lever såhär mitt i sommarvärmen även om mina fräknar verkar ha slutat växa fram.

pussmunnar!