lördag

en bil med ett bord

det sker underliga saker i Björklinge. jag såg just en bil åka förbi här utanför med ett bord på taket. dessutom såg det ut som elins mammas bil. och ja, där tar det roliga, festliga, fnissiga och allt sånt där slut. innan det alls hunnit börja.
igår spelade vi in en film däremot! en jävligt jobbig film och här är svordommen helt tilllåten för filmen var riktigt jobbigt. jag hade 11 repliker och det var ungefär tre av dem som jag förstod. filmen är nämligen på spanska och när man ska komma ihåg repliker som
"calma señora lopez... han encontrado una marca, pronto esta capturado. Vamos a pasar tu casa con tus cosas." eller "Tranquila, la busca ya ha empezado. Va a capturar le y tu vas a is al hospital y estas bien dentro de poco." blir det lätt problem.
men det var rätt kul. i alla fall när vi var klara och satt och kollade igenom alla klippen. förutom att min hållning kunde vara mycket bättre och (USCH) att vi ska visa detta för hela spanskagruppen. hela spanskagruppen är full av främmande människor och alla har två ögon, två öron och en mun. inte bra.
Annars så ska jag skriva poesi. det är en skoluppgift som jag har längtat efter. eller längta efter skoluppgifter är inte något jag fördriver tiden med.. tro det eller ej. men OM det är någon skoluppgift jag kan längta till så är det att skriva poesi. det värsta är bara att vi har ett tema. och det temat är ett sånt tema som får en att vilja... inte skriva alls helt enkelt. vi har tema björklvallsskolan. något minne från sin tid på högstadiet.
yeah sure!
jag har börjat fundera ut något. det ska bli något om uppehållsrum, om blickar och om väsande ord och sen så tar det stopp. vi får väl se hur detta blir.

slängkramar till befolkningen som läser detta! (L)

jag avslutar med en bild på oss fina människor som var i estland

1 kommentar:

  1. Vi är jättefin människor!
    jag håller på att försöka förstå hur jag ska kommentera här, jag förstår mig inte riktigt på hur man gör, haha

    men jag vill ju oxå se hur filmen blev! visa mig senare*

    SvaraRadera