torsdag

nästa hedemora och därefter borlänge typ eller hur det nu är liksoooåååeeeoom.

hihi hej. jag tar mitt nästan färdigpackade pick på axeln i morgon och hoppar på ett tåg 14.26 och åker mot borlänge. känns otroligt bra! att äntligen få träffa linn. att äntligen på träffa joakim. att äntligen få andas borlängisk luft. att äntligen få springa upp och ner i trapporna i linns hus.
jag har fått en stor käftsmäll av skolstarten känner jag. UF-företagande och videoproduktionande får mig att vilja sova mest hela tiden. gärna med p3 i bakgrunden. gärna med alldeles för många uppätna mackor framför mig. och självklart en hel hög med kommande-vårshowenlåtar i huvudet.
NU gäller det dock för mig att rusa ner för trappen. bre lite mackor. prata lite med sara. äta dessa mackor. sluta felstava allting (backor i stället för mackor och mes istället för med). avsluta detta fisinlägg och sedan SOVAAA. för att sedan vakna och kliva in i min fredagsskrud. HIHI HEJS!

3 kommentarer:

  1. Det var trevligt att ha dig här springandes i mina trappor! <3 Och jag tycker att du på riktigt ska spela in Steget's "Vad ska jag göra", eftersom jag vill lyssna på den låten, men inte gillar Stegets version, och du sjunger bättre! <3

    SvaraRadera
  2. Linn: ÅHHH. jag saknar borlänge, och jag saknar DIG! och längtar väldigt till ett visst sportigt lov. och ja... hihi, jag kanske borde ta och göra det.
    pussen!

    SvaraRadera
  3. Du borde ta å göra det, bra låt, du spelar och sjunger den bra!

    SvaraRadera